3 Изисквания за подаване на небанкови онлайн кредити

Администратори

Потребители

Фото албуми

Още няма създаден албум.

Клипове

Още няма добавени клипове

Събития

Още няма създадено събитие.
3 Изисквания за подаване на небанкови онлайн кредити
Информация за групата
Категория:
Име:
3 Изисквания за подаване на небанкови онлайн кредити
Създадена:
Понеделник, 26 Ноември 2018
Създател:

Описание

Има моменти, когато трябва да плащате за големи такси, но нямате пари в спестяванията си. онлайн заем кредити могат да ви помогнат да се справите с всичко, от ремонт на колата до финансиране на вашата сватба, а рецензиите по-долу ще ви помогнат и ще ви насочат в процеса на кандидатстване за личен заем. Приемането на прекалено малък заем може да ви остави с оставащите финансови нужди, но ако вземете прекалено голям заем, вие ще бъдете заловени, като плащате лихва в размер, по-голям от необходимия.


 


Ето защо трябва внимателно да изчислите дълга, с който можете да се справите, и размера на покупките си, преди да подадете молбата си. Вашият кредит ще определи колко отговаряте на условията за заемане. Повечето кредитори ще се нуждаят от добър кредитен рейтинг и многогодишна история, преди да предлагат необезпечени кредити, но има лични заеми за хора с лоши кредити.


 


Повечето лични заявки за заем са доста лесни, но за да направите процеса прост и бърз, трябва да имате цялата необходима информация. Това е, което повечето кредитори искат:


 


1. Минимални изисквания:


 


- Рейтинг на кредита: Различни, но най-ниската средна оценка е 640.


- Годишен доход: Обикновено 25 000 милиона или повече.


Кредитна история: Обикновено ще се нуждаете от кредитна история, понякога няколко години, за да се класирате.


- Съотношение дълг към доход: Повечето кредитори предпочитат съотношението дълг / доход от 45%, без да включват ипотеката ви.


 


2. Критерии за допустимост:


 


-Имате активна спестовна или спестовна банкова сметка.


- Вие сте навършили 18 години.


- Вие сте гражданин или постоянно пребиваващ в Индонезия.


- Имате редовен източник на доходи.


 


3. Необходими документи:


 


-Професионални данни: Вашето пълно име, дата на раждане, номер на социално осигуряване и номер на SIM.


-Детайли за контакт: Вашият адрес, телефонен номер и имейл.


Име, адрес и продължителност на работа във вашата фирма.


- Информация за банковата сметка.


 


Преди да започнете кредитния процес, потвърдете какъв тип кредит имате нужда. Личните заеми обикновено не са безопасни, което означава, че те използват кредита ви като измервателно устройство, а не като актив като вашия дом или кола. Ако имате нужда от по-голям заем или имате нужда от отворен източник на кредит, може да помислите и за други възможности за финансиране. Сумата, която заемате, трябва да се основава на разходите, които се опитвате да покриете, и доходите си. По-добре е да определите колко можете да изразходвате всеки месец и да заемате по-малко от максималната сума, за да избегнете трудността да плащате сметки по-късно.


 


Преди да се регистрирате, проверете кредитния си рейтинг, за да знаете какъв тип заем имате. Чувствайте се свободни да пазарувате и сравнявате кредиторите. Проверете лихвените проценти, таксите, условията на заема и опциите за плащане преди да подпишете всички документи. Можете да видите таблица за сравнение, за да намерите точния заем за вас. Можете също така да посетите местната си банка или кредитен съюз. Времето за обработка може да е по-високо от онлайн кредитите, но може да получите по-високи лихвени проценти.


 


Намерете доставчика на небанков онлайн кредит, с който искате да работите, след което отворете уеб сайта и потърсете заявление за заем. Попълнете основната информация, като пощенския си код и дали ще подадете съвместно или индивидуално заявление. Процесът на кандидатстване може да варира леко от кредиторите до кредиторите, но обикновено те следват формат, подобен на този по-горе.


Проверете също така cicil.id

Новини

Още няма добавена новина

Дискусии

Още няма добавена дискусия.